Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η ανακοίνωση του Σερ Τζέιμι Ράτκλιφ και το μήνυμα που έστειλε στους οπαδούς της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε… ένα νέο μονοπάτι μετά την είσοδο του Σερ Τζιμ Ράκτλιφ στο διοικητικό σχήμα της ομάδας!

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έδωσε το πρώτο του μήνυμα προς τους οπαδούς του συλλόγου, τονίζοντας πως έχει υψηλές βλέψεις και θέλει να φέρει ξανά την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Παρόλα αυτά τους ζήτησε να κάνουν υπομονή και να δώσουν… ευκαιρία στο νέο διοικητικό σχήμα!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νέου ηγέτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Αγαπητοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Ήθελα να σας γράψω αυτή τη στιγμή, δεδομένου του κρίσιμου ρόλου των φιλάθλων στο μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας ως θεματοφύλακες του συλλόγου για λογαριασμό σας.

Πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε αθλητική επιτυχία στο γήπεδο για να συμπληρώσουμε την αναμφισβήτητη εμπορική επιτυχία που γνώρισε ο σύλλογος. Θα απαιτηθεί χρόνος και υπομονή μαζί με αυστηρότητα και το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματικής διαχείρισης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είστε φιλόδοξοι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εμείς. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις στον αθλητισμό και η αλλαγή μπορεί αναπόφευκτα να πάρει χρόνο, αλλά είμαστε σε αυτήν μακροπρόθεσμα και μαζί θέλουμε να βοηθήσουμε να επιστρέψει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί που ανήκει ο σύλλογος. στην κορυφή του αγγλικού, του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Παίρνω αυτή την ευθύνη πολύ σοβαρά.

Λάβετε υπόψη ότι, όπως με κάθε συμφωνία, υπόκειται στη συνήθη ρυθμιστική διαδικασία υπογραφής και επομένως δεν αναμένουμε να μιλήσουμε δημόσια για θέματα του Club παρά μόνο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, Πρόεδρος»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!