Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπέρνλι και την επιστροφή της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Μπέρνλι και πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Κλοπ αν και έχασε πολλές ευκαιρίες πήρε το τρίποντο με ένα γκολ στην αρχή κι ένα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Γερμανός τεχνικός στις δηλώσεις του στάθηκε στη σημασία της νίκης: 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις στο τέταρτο παιχνίδι μέσα σε 10 ημέρες, ήταν πραγματικά έντονο. Ό,τι κι αν πιστεύει ο έξω κόσμος, ήταν πραγματικά έντονο και το να έρθουμε εδώ και να παίξουμε το παιχνίδι που παίξαμε είναι απίστευτο. Είναι απίστευτο επίσης ότι δεν βάλαμε περισσότερα γκολ.

Μου άρεσε το παιχνίδι που κάναμε, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έπρεπε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ. Δεν απογοητεύτηκα, ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε απλώς να συνεχίσουμε.

Νομίζω ότι την περασμένη εβδομάδα είχαμε πάνω από 80 τελικές στα τρία τελευταία παιχνίδια. Σήμερα, ίσως ξεπέρασαν τις 100 σε τέσσερα ματς, δεν ξέρω. Είναι τρελό και μου αρέσει αυτό.

Σήμερα πήραμε άξια τρεις βαθμούς θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο, αλλά όσο είμαι στη Λίβερπουλ δεν το κάναμε με τον εύκολο τρόπο, οπότε γιατί να το κάνουμε τώρα;», ολοκλήρωσε ο Κλοπ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!