Η Βραζιλία κινδυνεύει με αποκλεισμό αν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές επέμβει ο Εντβάλντο Ροντρίγκες, πρώην πλέον πρόεδρος της CDF (Ομοσπονδία του ποδοσφαίρου στη Βραζιλία).

Μπελάδες για την εθνικής Βραζιλίας καθώς μετά από την ανακοίνωση της CONMEBOL και της FIFA, η «Σελεσάο» κινδυνεύει με αποκλεισμό από όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Βραζιλία

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η CONMEBOL και η FIFA, με επίσημη ανακοίνωση τους, απείλησαν ουσιαστικά, την CDF (Ομοσπονδία του ποδοσφαίρου στη Βραζιλία), εάν υπάρξει οποιαδήποτε ανάμειξη τρίτων προσώπων στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Η ημερομηνία που θα κρίνει πολλά σχετικά με το εν λόγω ζήτημα είναι η 8η Ιανουαρίου. Την εν λόγω ημέρα θα διεξαχθούν οι εκλογές. CONMEBOL και FIFA, θα στείλουν αντιπροσωπείες για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία από κοντά και για να μην υπάρξει ενδεχόμενη διαφθορά.

Πηγή του προβλήματος εν μέρει, είναι και ο Εντβάλντο Ροντρίγκες, πρώην πλέον πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο οποίος εκδιώχθηκε από την CBF για παραβίαση των κανόνων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!