Πρώτη νίκη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στο «τιμόνι» της Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Νιούκαστλ χάρη στο χατ-τρικ του Κρις Γουντ.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε σήμερα (26/12) την πρώτη νίκη της στην Premier League μετά τις 5 Νοεμβρίου. Νιούκαστλ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με 3-1, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 19ης αγωνιστικής, και επέστρεψαν στα «τρίποντα» μετά από επτά παιχνίδια πρωταθλήματος (0-1-6), υποχρεώνοντας παράλληλα τις «καρακάξες» στην δεύτερη σερί ήττα τους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ήταν ο Κρις Γουντ που πέτυχε χατ-τρικ και «υπέγραψε» την πρώτη νίκη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στο «τιμόνι» της Νότιγχαμ Φόρεστ. Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας το περασμένο Σάββατο (23/12), αλλά η Φόρεστ ηττήθηκε 3-2 από την Μπορνμουθ στο «Σίτι Γκράουντ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε.


Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στην Premier League και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Νιούκαστλ-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3

(23΄ πεν. Ισάκ – 45+1΄, 53΄, 60΄ Γουντ)

Μπόρνμουθ-Φούλαμ Έναρξη 17:00

Σέφιλντ Γιουν.-Λούτον Έναρξη 17:00

Μπέρνλι-Λίβερπουλ Έναρξη 19:30

Μάντσεστερ Γ.-Άστον Βίλα Έναρξη 22:00

Μπρέντφορντ-Γουλβς 27/12

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας 27/12

Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι 27/12

Μπράιτον-Τότεναμ 28/12

Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ 28/12

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!