Ο αστέρας των Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, έφτασε τους 10.000 πόντους καριέρας στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα του Ντάλας με τους Φοίνιξ Σανς.

Ο αστέρας των Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, έφτασε τους 10.000 πόντους καριέρας στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα του Ντάλας με τους Φοίνιξ Σανς.

Ο Ντόντσιτς έφτασε τους 10.000 πόντους σε 358 αγώνες, ισοφαρίζοντας τον Μπομπ Μακαντού στην έβδομη θέση της λίστας που έφτασαν γρηγορότερα στο ορόσημαο αυτό στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο θρυλικός σέντερ Γουίλντ Τσάμπερλεϊν πέτυχε το κατόρθωμα στα λιγότερα παιχνίδια στα 236.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ντόντσιτς ξεπέρασε τα 10.000 σε στυλ, ένα τρίποντο 34 ποδιών, με 4:52 να απομένουν για το δεκάλεπτο.

Ο Ντόντσιτς, στην έκτη σεζόν, μπήκε στο παιχνίδι με μέσο όρο σκορ 32,9 και έξι triple-double σε 27 αγώνες αυτή τη σεζόν.

Επίσης, οι Μάικλ Τζόρνταν (303), Έλτζιν Μπέιλορ (315), Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (319), Όσκαρ Ρόμπερτσον (334) και Τζορτζ Γκέρβιν (335) έφτασαν τους 10.000 πόντους πιο γρήγορα από τον Ντόντσιτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!