Μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Άρσεναλ, η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες, την "Boxing Day", περνώντας νικηφόρα, με 2-0 από το "Turf Moor" της Μπέρνλι.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Άρσεναλ, εξαιτίας της οποίας υποχώρησε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, η Λίβερπουλ, επέστρεψε στις νίκες, την “Boxing Day”, περνώντας νικηφόρα, με 2-0 από το “Turf Moor” της Μπέρνλι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League. Στην 3η διαδοχική εκτός έδρας νίκη της την τρέχουσα σεζόν, οδήγησαν την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ο Ντάργουιν Νούνιες που άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό και ο Πορτογάλος επιθετικός Ντιόγκο Ζότα που διπλασίασε τα τέρματα των «κόκκινων» στο 90΄.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Λίβερπουλ είχε αρκετές ευκαιρίες, ενώ στο 55ο λεπτό αν και ο Χάρβεϊ Έλιοτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με χρήση VAR το γκολ του ακυρώθηκε λόγω επιθετικού φάουλ του Νούνιες.

Έτσι, η Λίβερπουλ επέστρεψε στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, έστω και προσωρινά, καθώς πλέον μετράει 42 βαθμούς. Η Άρσεναλ, με 40 βαθμούς σε 18 αναμετρήσεις υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, την Πέμπτη (28/12) και θα έχει την ευκαιρία να προσπεράσει ξανά τους «κόκκινους» και να στεφθεί πρωταθλήτρια χειμώνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ανάμεσα στις πολλές απουσίες της Λίβερπουλ ήταν και αυτή του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος υπέστη κάταγμα στην κλείδα στο Άνφιλντ, στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης με την Άρσεναλ. Tη θέση του Έλληνα ποδοσφαιριστή στα αριστερά της άμυνας κάλυψε ο Τζο Γκόμεζ.

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!