Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος συνεχίζει την καριέρα του από το καλοκαίρι στη Νότιγχαμ Φόρεστ και αναφέρθηκε στον καυγά που είχε με τον προπονητή της Μπενφίκα, Ρόγκερ Σμιτ. Η διένεξή τους τον άφησε εκτός αποστολής στα τελευταία του παιχνίδια στην ομάδα και ταυτόχρονα την απόφαση να αποχωρήσει και να συνεχίσει στη Νότιγχαμ. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; […]

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος συνεχίζει την καριέρα του από το καλοκαίρι στη Νότιγχαμ Φόρεστ και αναφέρθηκε στον καυγά που είχε με τον προπονητή της Μπενφίκα, Ρόγκερ Σμιτ.

Η διένεξή τους τον άφησε εκτός αποστολής στα τελευταία του παιχνίδια στην ομάδα και ταυτόχρονα την απόφαση να αποχωρήσει και να συνεχίσει στη Νότιγχαμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Βλαχοδήμος μιλώντας στο podcast του Final Cut και υποστήριξε πως δεν κρατά καμία κακία:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα πέντε χρόνια που ήμουν στην Μπενφίκα ένιωθα κάτι παραπάνω από χαρούμενος, ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Η Μπενφίκα θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Θέλω απλώς να θυμάμαι τα καλά πράγματα στην Μπενφίκα, γιατί μόνο καλά πράγματα συνέβησαν σε αυτά τα πέντε χρόνια.

Φυσικά είχαμε σκαμπανεβάσματα, όπως παντού, αλλά αν κοιτάξω πίσω βλέπω ότι ήταν μια υπέροχα. Η Μπενφίκα κι η Λισαβόνα θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Τα δύο παιδιά μου γεννήθηκαν στη Λισαβόνα κι έχουν πορτογαλικά διαβατήρια. Θα θυμάμαι πάντα την Μπενφίκα και θα είμαι πάντα ευγνώμων για όλα».

Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας φόρεσε την φανέλα της Μπενφίκα από το 2018 κι έχει σημειώσει 225 συμμετοχές, εκ των οποίων έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 94 παιχνίδια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!