Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ρομπ Τζόουνς έχει η Νότιγχαμ Φόρεστ από την αναμέτρηση με τη Μπόρνμουθ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ γνώρισε την ήττα από την Μπόρνμουθ με 3-2 στο ντεμπούτο του Νούνο Εσπιρίτο Σάντος στο City Ground, σε μια αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι φωνάζουν για τη διαιτησία του Ρομπ Τζόουνς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γουίλφρεντ Μπόνι αποβλήθηκε στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, κάτι που δυσκόλεψε πολύ το έργο της Νότιγχαμ για θετικό αποτέλεσμα. Επέστρεψε από το 0-2 αλλά ο Σολάνκε στο τέλος πέτυχε το χατ-τρικ και έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στη Μπόρνμουθ.

Η αποβολή αυτή του Μπολί από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ρομπ Τζόουνς, είχε φέρει τα παράπονα του Νούνο μετά την λήξη του ματς ο οποίος είχε ζητήσει περισσότερο σεβασμό στην ομάδα του ενώ η Νότιγχαμ προχώρησε ένα βήμα παρακάτω σύμφωνα με δημοσίευμα της telegraph.

Συγκεκριμένα έστειλε στον Χάουαρντ Γουέμπ επιστολή με την οποία ζητά την εξαίρεση του διαιτητή από τα επόμενα ματς της ομάδας στην Premier League. Το αν ο επικεφαλής της διαιτησίας στην Αγγλία λάβει ή όχι υπόψιν του το αίτημα της Νότιγχαμ θα φανεί τις επόμενες αγωνιστικές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!