Ο Κώστας Σλούκας ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στα κλεψίματα μετά τη σεζόν 2008-2009 σε μια αναμέτρηση του Ολυμπιακού επί του Αιγάλεω.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε μέσα στη Πάτρα τον Προμηθέα τη Κυριακή (24/12) με σκορ 69-54 και κλείνει το 2023 στη πρώτη θέση και αήττητος στη Basket League.  Κώστας Σλούκας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στους διακριθέντες της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Σλούκας που μπορεί να έμεινε στα «ρηχά» από άποψη πόντων αλλά γέμισε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες. Μοίρασε 8 ασίστ και έκανε 5 κλεψίματα. Μάλιστα τα 5 κλεψίματα αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον Έλληνα γκαρντ. Την προηγούμενη φορά που έφτασε αυτόν τον αριθμό κλεψιμάτων, ήταν στη παρθενική του χρονιά στην Α1. Πιο συγκεκριμένα, τη σεζόν 2008-09 σε μία εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Αιγάλεω με 106-61.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.