Ο αμυντικός της Άρσεναλ, Γουίλιαμ Σαλιμπά, παραδέχθηκε ότι υπήρχε πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ στη φάση του Όντεγκααρντ.

Ο αμυντικός της Άρσεναλ, Γουίλιαμ Σαλιμπά, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήταν ίσως τυχερή που δεν τιμωρήθηκε όταν ο Μάρτιν Όντεγκααρντ έκανε χέρι στην περιοχή.

Ο Σαλιμπά ρωτήθηκε για την απόφαση να μην καταλογιστεί πέναλτι στη Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γάλλος παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήταν τυχερή που ο διαιτητής αποφάσισε υπέρ της και οι γηπεδούχοι δεν κέρδισαν πέναλτι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ φάνηκε να χάνει τα πατήματά του και, με αυτόν τον τρόπο, μετακίνησε το χέρι του προς την κατεύθυνση της μπάλας και τη χειρίστηκε. Ο έλεγχος του VAR αποφάσισε ότι δεν υπήρχε σαφές και προφανές λάθος από τον διαιτητή του γηπέδου, Chris Kavanagh, ώστε να μην καταλογιστεί πέναλτι.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Σαλιμπά ρωτήθηκε για το αν πίστευε ότι ήταν πέναλτι. Ο ίδιος γέλασε και είπε: «Ναι, φυσικά. Φυσικά και ήταν πέναλτι. Αλλά, δεν είμαι εγώ ο διαιτητής και πρέπει να αποδεχτούμε [την απόφαση]».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!