Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Λαμάρ Όντομ, αναφέρθηκε στην σεζόν των Λος Άντζελες Λέικερς και πώς μπορούν να βελτιωθούν.

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Λαμάρ Όντομ, αναφέρθηκε στην σεζόν των Λος Άντζελες Λέικερς και εξέφρασε την άποψή του για την πεντάδα που θα μπορούσε να σώσει την χρονιά για τους «λιμνανθρώπους».

«Νομίζω πως πολύς κόσμος παραμένει νευρικός με τις επιλογές του Ντάρβιν Χαμ. Πιστεύω πως μια αλλαγή στην πεντάδα θα κάνει καλό στην ομάδα. Θα ήθελα να δω ταυτόχρονα σε μια πεντάδα, τον Τζάρεντ Βάντερμπιλτ, τον Ρούι Χατσιμούρα, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις», ανέφερε ο Λαμάρ Όντομ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν θα χρειαζόταν να κινούνται καν, μόνο να ανταλλάζουν θέσεις. Ίσως θα χρειάζονταν και τον Όστιν Ριβς σαν έξτρα χειριστή της μπάλας», πρόσθεσε ο Όντομ.

Να σημειωθεί πως ως τώρα, οι Λέικερς έχουν ρεκόρ 15 νικών και 14 ηττών, επίδοση που τους έχει φέρει στην ένατη θέση της Δυτικής Περιφέρειας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!