Η Μάντσεστερ Σίτι βλέπει μπροστά και κάνει δικό της το νεαρό Κλαούντιο Ετσεβέρι, τον Αργεντίνο που όλοι λένε πως θα αφήσει εποχή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μετά τον Χούλιαν Αλβάρες, η Μάντσεστερ Σίτι επενδύει σε έναν ακόμη Αργεντίνο καθώς σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, οι «Πολίτες» έχουν έρθει σε συμφωνία με το νέο μεγάλο αστέρι της Αργεντινής, ονόματι Κλαούντιο Ετσεβέρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι πρωταθλητές κόσμου θα πληρώσουν τη ρήτρα που έχει το συμβόλαιο του next big thing της Αργεντινής, η οποία ανέρχεται σε ένα ποσό πάνω από 20 εκατ. ευρώ. Μάντσεστερ Σίτι

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο της οριστικοποίησης του deal, σύμφωνα με το οποίο ο Ετσεβέρι θα παραμείνει δανεικός στη Ρίβερ μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Ο Ετσεβέρι έλαμψε με την εθνική Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17, σημειώνοντας χατ τρικ κόντρα στη Βραζιλία στη φάση των προημιτελικών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!