Ο Κώστας Σλούκας πήρε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο και η αδερφή του, Αναστασία Σλούκα, έκανε το δικό της σχόλιο.

Ο Κώστας Σλούκας πήρε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο και η αδερφή του, Αναστασία Σλούκα, έκανε το δικό της σχόλιο για την διάκριση του αδερφού της.

«MVP most valuable player…μα χωρίς διψήφιο αριθμό πόντων; άντε μήπως και μάθουν κάποιοι μπάσκετ και τι σημαίνει most valuable γενικότερα……αυτά!», ανέφερε η Αναστασία Σλούκα χαρακτηριστικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να θυμίσουμε πως ο 33χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, απέναντι στην ιταλική ομάδα είχε 9 πόντους, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 19 βαθμούς στο δείκτη αξιολόγησης, στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Mediolanum Forum με 76-68 το βράδυ της Παρασκευής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!