Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ έπλεξε το εγκώμιο της Άρσεναλ και παραδέχθηκε πως η ομάδα του Αρτέτα είναι καλύτερη και από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ σε ακόμη ένα δύσκολο και κρίσιμο ματς της Λίβερπουλ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του συνόλου του Γιούργκεν Κλοπ.

Κάτι που επιβεβαίωσε και κόντρα στην Άρσεναλ που ναι μεν έβαλε δύσκολα στους «κόκκινους», όμως, το σκορ έμεινε στο 1-1 μέχρι και το τέλος.

Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ πριν από μερικές ημέρες άσκησε σκληρή κριτική στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον τρόπο που προσέγγισε την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Ωστόσο, από την άλλη είχε να πει θετικά σχόλια για τους Λονδρέζους και έτσι όπως αγωνίστηκαν απέναντί τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ, μετά το ματς της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ:

«Η Σίτι είναι πολύ καλή ομάδα και το έχουμε δει όλοι. Ωστόσο, η Άρσεναλ είναι για την ώρα λίγο καλύτερη σε σχέση με τη Σίτι. Είναι εκεί ψηλά και εμείς θέλουμε να τους βάλουμε δύσκολα και να παραμείνουμε κοντά τους για όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ήρθαμε για να μείνουμε και να τους αγχώσουμε», τα λόγια του στο «BBC», λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!