Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλων Πατρών, ο Πίτερς μίλησε για την προσωπική του απόδοση στη φετινή σεζόν, τη γέννηση της κόρης του και τις νέες προσθήκες του Ολυμπιακού

Ο Άλεκ Πίτερς πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση με τον Ολυμπιακό τη φετινή χρονιά στη εύκολη επικράτηση των ερυθρόλευκων επί του Απόλλων Πατρών νωρίτερα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πίτερς μίλησε για την προσωπική του απόδοση στη φετινή σεζόν, τη γέννηση της κόρης του και τις νέες προσθήκες του Ολυμπιακού

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που έχω πάρει ποτέ μου. Το κοριτσάκι μου που μας άλλαξε τη ζωή στην οικογένεια», ανέφερε αρχικά για τη γέννηση της κόρης του, πριν μιλήσει για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

«Είχαμε ρυθμό, έπαιξαν όλοι, έπαιξε και ο Ναζ. Ήταν ενθουσιασμένος περίμενε να παίξει. Και χαρήκαμε όλοι γι’ αυτόν. Και ο Ναζ και ο Πετρούσεφ είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Είναι πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται μαζί μας και είμαστε και εμείς. Τώρα παίζουν και οι δύο και είναι εξαιρετικό για εμάς. Μας δίνουν βοήθεια, μας δίνουν ενέργεια.

Έρχεται το δεύτερο μισό της σεζόν και πρέπει να βρούμε ρυθμό. Να πάρουμε νίκες για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα. Το βάθος μας πλέον είναι σημαντικό για εμάς. Είναι απίστευτο το ρόστερ μας. Και τώρα που είμαστε όλοι μαζί φαίνεται πόσο διαφορετικό θα είναι και από τις προπονήσεις. Το δείξαμε με τη Βιλερμπάν, το δείξαμε και σήμερα. Στο μυαλό μου έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τον εαυτό μας. Παλέψαμε πολύ στο ξεκίνημα με τα προβλήματά μας, θυσιαστήκαμε ο ένας για τον άλλον για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Έχουμε πολλά να πετύχουμε ακόμα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!