Η Τσέλσι έχει επικοινωνήσει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για να αποκτήσει τον αμυντικό, Ουσμάν Ντιομάντ και τον επιθετικό, Βίκτορ Γιοκέρες.

Σημαντική αναμένεται να είναι η… εκ Πορτογαλίας ενίσχυση της Τσέλσι στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εάν επαληθευθεί το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Evening Standard».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο, η διοίκηση των Λονδρέζων έχει ήδη επικοινωνήσει με τους ιθύνοντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προκειμένου ν’ αποκτήσει τον αμυντικό, Ουσμάν Ντιομάντ και τον επιθετικό, Βίκτορ Γιοκέρες. Τσέλσι

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι διοικούντες τον πορτογαλικό σύλλογο, αξιώνουν για την «διπλή» μεταγραφή ένα ποσό της τάξης των 180 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η Σπόρτινγκ απέρριψε την πρώτη πρόταση των «μπλε» για τον Ντιομάντ, αποσαφηνίζοντας ότι τον παραχωρούν, μόνο εφ’ όσον καταβληθεί η ρήτρα αποδέσμευσης που είναι 80 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι ανάλογο, ισχύει και για την περίπτωση του Γιοκέρες, ο οποίος έχει στο συμβόλαιο του, ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατομμύρια ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!