Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, αναφέρθηκε στο ματς με την Αλμερία τονίζοντας πως ήταν η πιο δύσκολη ομιλία της ζωής του.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Αλμερία με 3-2, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στο ημίχρονο με 1-1. Φυσικά, ο Τσάβι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και αποκάλυψε πως στα αποδυτήρια αναγκάστηκε να προχωρήσει στην πιο δύσκολη ομιλία που έχει δώσει στη ζωή του προς τους παίκτες του, χρησιμοποιώντας κάποιες σκληρές λέξεις.

Ο Τσάβι μίλησε στους δημοσιογράφους και δήλωσε μετά το ματς:

«Είναι πολύ σοβαρό το γεγονός ότι μια ομάδα που έχει κερδίσει μόνο ένα Πρωτάθλημα δεν έχει ψυχή, αλλά δε θα συμβεί ξανά. Είναι ευθύνη μου. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου είχα την πιο δύσκολη συζήτηση της ζωής μου ως προπονητής. Λειτούργησε; Το έχετε ήδη δει. Μου άρεσε το δεύτερο ημίχρονο, αντίθετα με τον πρώτο, και γι’ αυτό κερδίσαμε. Νομίζω ότι η νίκη είναι δίκαιη».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι αυστηρές λέξεις του Καταλανού προπονητή φάνηκαν να έχουν θετική επίδραση, καθώς η Μπαρτσελόνα επέδειξε σημαντική βελτίωση στο δεύτερο μισό και κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη με 3-2, χάρη σε δύο κρίσιμα γκολ από τον Σέρτζι Ρομπέρτο.

«Το παιχνίδι πήγε τέλεια για εμάς επειδή το πρώτο μισό είναι αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε και το δεύτερο αυτό που πρέπει» δήλωσε.

«Αν παίξουμε σαν το δεύτερο μισό, θα είμαστε πάντα σε θέση να ανταγωνιζόμαστε για τους τίτλους», κατέληξε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!