Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόντρι, μπήκε σε ένα εξαιρετικά κλειστό κλαμπ, μετά τη νίκη της ομάδας με 4-0 επί της Φλουμινένσε

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόντρι, μπήκε σε ένα εξαιρετικά κλειστό κλαμπ, μετά τη νίκη της ομάδας με 4-0 επί της Φλουμινένσε και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων την Παρασκευή.

Ο Ρόντρι ήταν στην αρχική ενδεκάδα όταν η Σίτι νίκησε τη βραζιλιάνικη ομάδα στον τελικό στη Σαουδική Αραβία. Παρά το γεγονός ότι αποχώρησε κουτσαίνοντας με τραυματισμό μετά από 74 λεπτά, ο Ρόντρι συμμετείχε στους πανηγυρισμούς καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα απολάμβανε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρόλο που ο Ρόντρι δεν είχε ιδιαίτερα δυνατή απόδοση στον τελικό, ήταν καθοριστική η παρουσία του στην πορεία τους προς την ανάδειξη των παγκόσμιων πρωταθλητών. Αναδείχθηκε MVP του αγώνα στον τελικό του Champions League απέναντι στην Ίντερ που εξασφάλισε την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Μάλιστα, είναι μόλις ένας από τους τρεις παίκτες που έχουν κερδίσει το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην εν λόγω διοργάνωση της FIFA, αφού έχουν προηγουμένως ανακηρυχθεί MVP στον τελικό του Champions League. Μόνο ο Λιονέλ Μέσι και ο Γκάρεθ Μπέιλ το έχουν καταφέρει πριν από αυτόν, αναφέρει η Squawka.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!