Ο Τιμ Φρέιζερ αποτελεί παρελθόν από τον Προμηθέα Πάτρας, λόγω οικογενειακού ζητήματος που προέκυψε αιφνιδίως.

Ο Τιμ Φρέιζερ αποτελεί παρελθόν από τον Προμηθέα Πάτρας, δεδομένου ότι ο Αμερικανός άσος ζήτησε λύση του συμβολαίου του, λόγω οικογενειακού ζητήματος που προέκυψε αιφνιδίως.

Ο Φρέιζερ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι με την φανέλα των Πατρινών – στην ήττα με 68-71 από την Ντιζόν για το Basketball Champions League όπου είχε 8 πόντους και 4 ασίστ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Η σχετική ανακοίνωση για την αποχώρηση του Φρέιζερ, έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Tim Frazier, σεβόμενη έκτακτο οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε για τον Αμερικανό αθλητή. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!