Μόνο οι υπογραφές απομένουν ώστε ο Παναθηναϊκός AKTOR να κρατήσει τον Τζέριαν Γκραντ για άλλα δύο χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Τζέριαν Γκραντ.

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε προφορική συμφωνία για ένα συμβόλαιο που θα κρατήσει τον έμπειρο περιφερειακό στο ΟΑΚΑ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση, την οποία είχε ζητήσει ο Εργκίν Αταμάν, μιας και ο 31χρονος άσος έχει αποδειχθεί υπερπολύτιμη λύση για το Τριφύλλι.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να… πέσουν οι υπογραφές και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τον Τζέριαν Γκραντ.

Ο Γκραντ στη φετινή EuroLeague μετράει 8,6 πόντους, 3,6 ασίστ, 1,8 κλεψίματα και 2,1 ριμπάουντ σε 14 αγώνες με την φανέλα του Παναθηναϊκού σε περίπου 28 λεπτά συμμετοχής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!