Παρά τις σειρήνες γύρω από το όνομά του ο Βίκτορ Οσιμέν δήλωσε την αγάπη του για τον ιταλικό Νότο.

Παρά τις σειρήνες γύρω από το όνομά του ο Βίκτορ Οσιμέν δήλωσε την αγάπη του για τον ιταλικό Νότο και έδωσε τα χέρια με τον Ντε Λαουρέντις για επέκταση συνεργασίας με την Νάπολι ως το 2026.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Νάπολι δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο, αλλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει εισαχθεί ρήτρα αποδέσμευσης μεταξύ 120 και 130 εκατομμυρίων ευρώ για να διασφαλιστεί ότι ο ιταλικός σύλλογος δεν θα χάσει τον Νηγιαριανό από τους μνηστήρες της Premier League.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Οσιμέν έληγε τον Ιούνιο του 2025 και η ανανέωσή του ήταν ένα σημαντικό θέμα συζήτησης στην Ιταλία από τότε που η Νάπολι κέρδισε το πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε πως ο Οσιμέν δε θα ενισχύσει την Νιγηρία στο επερχόμενο Κόπα Άφρικα καθώς έβαλε ως προτεραιότητα τη Νάπολι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!