Η Λιντς «καθάρισε» από νωρίς το ντέρμπι με τη φετινή έκπληξη της Τσάμπιονσιπ και μείωσε τη διαφορά από την Ίπσουϊτς για την απευθείας άνοδο.

Με ντέρμπι..στα χαρτιά και πολλά γκολ ξεκίνησε η αγωνιστική δράση στην Τσάμπιονσιπ καθώς η Λιντς ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Ίπσουϊτς με 4-0 στο Elland Road.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Λιντς πήρε ίσως το σημαντικότερο ματς ως τώρα καθώς μια ήττα θα την έβαζε σε μπελάδες καθώς η Ίπσουϊτς  θα έφευγε με 13 βαθμούς μπροστά για την 2η θέση και την απευθείας άνοδο. Και με το ποδόσφαιρο που παίζει φέτος άντε πιάστην.

Από νωρίς τα «παγώνια» έβαλαν τις βάσεις για την νίκη, και αυτό γιατί το ημίχρονο ήταν στο υπέρ της 3-0 χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Μοιραίος ο μπακ των φιλοξενούμενων Ντέιβις (πρώην παίχτης της Λιντς). Που με αυτογκόλ και πέναλτι έβαλε τις βάσεις για την ομάδα του Φάρκε.

Στο 8΄ο Στράουκ άνοιξε το σκορ και να έρθει το αυτογκόλ του Ντέιβις στο 25΄, με τον ίδιο να κάνει πέναλτι στον Σάμερβιλ στο 45΄. Ο Ολλανδός εξτρέμ της Λιντς ευστόχησε και έκλεισε το ημίχρονο με άνεση για τους γηπεδούχους. Στο 52ο λεπτό σκόραρε και ο τρίτος Ολλανδός της Λιντς, ο Πίρο και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη πολύ σημαντική νίκη της Λιντς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!