Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αναφέρθηκε στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και είπε την άποψή του.

Mία ακόμα ομάδα που είναι αρνητική στην Super League είναι και η Λίβερπουλ. Οι reds ανακοίνωσαν πως στηρίζουν τις διοργανώσεις της UEFA. Κλοπ

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

«Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν αλλάζει την προηγούμενη στάση της Liverpool FC σχετικά με μια προτεινόμενη ευρωπαϊκή Super League. Η εμπλοκή μας έχει διακοπεί. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με άλλους συλλόγους μέσω του ECA και να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις της UEFA».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την πλευρά του και ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, ξεκαθάρισε πως συμφωνεί 100% με τα όσα υποστηρίζει η διοίκηση της Λίβερπουλ, τονίζοντας ωστόσο πως δεν πρέπει να επιβαρυνθούν με επιπλέον ματς οι παίκτες των ομάδων…

«Συμφωνώ 100% με τη δήλωση και την ετυμηγορία της Λίβερπουλ», ανέφερε ο Κλοπ.

«Μου αρέσει επίσης που καταλαβαίνουμε ότι η UEFA και άλλες ομοσπονδίες δεν μπορούν απλώς να κάνουν ό,τι θέλουν… βάζοντας περισσότερα παιχνίδια με ανθρώπους που δεν έχουν λόγο. Μου αρέσει που η UEFA και άλλα ταρακουνήθηκαν λίγο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!