Πάρτε θέση καθώς 30 Δεκεμβρίου έρχεται το ντοκιμαντέρ του Μουντιάλ από το Neftlix - Δείτε το εντυπωσιακό trailer.

Έχει περάσει ένας χρόνος από το τέλος του Μουντιάλ στο Κατάρ και το Netflix μέσω ενός ντοκιμαντέρ μας βάζει μέσα στα αποδυτήρια και μας δείχνει το πως έζησαν οι παίκτες τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Ένας χρόνος από τον κορυφαίο τελικό στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. μουντιάλ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έναν χρόνο μετά λοιπόν το Netflix σε συνεργασία με το FIFA+ έφτιαξαν ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Captains of the World», όπου για πρώτη φορά οι κάμερες μπήκαν στα αποδυτήρια και πρόκειται να μας δείξουν όλες τις αντιδράσεις των παικτών, όπως το έζησαν εκείνοι. Πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ προφανώς θα είναι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη των ομάδων. Στο trailer εμφανίζονται αστέρες και αστέρες όπως ο Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μόντριτς, ο Τιάγκο Σίλβα και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γκάρι Λίνεκερ.

Πάρτε μια γεύση από το τρέιλερ καθώς η 30ή Δεκεμβρίου δεν αργεί!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!