Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Αργεντινός επιθετικός δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος του έτους για την Ίντερ.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες, πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος, τέθηκε «νοκ άουτ» από τον τελευταίο αγώνα της Ίντερ πριν από τα Χριστούγεννα, λόγω ενοχλήσεων στους μηρούς, όπως ανακοίνωσε σήμερα (22/12) ο σύλλογος του Μιλάνου.

Η Ίντερ, η οποία προηγείται στην κατάταξη της Serie A έχοντας προβάδισμα τεσσάρων βαθμών σε σχέση με τη Γιουβέντους, υποδέχεται αύριο (23/12) τη Λέτσε στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πριν από ένα τελευταίο… ταξίδι πριν την έλευση του 2024, στις 29 Δεκεμβρίου στη Γένοβα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο σύλλογος διευκρινίζει στην ανακοίνωσή του ότι ο Αργεντινός σέντερ φορ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό, στη διάρκεια της ήττας από την Μπολόνια μέσα στην εβδομάδα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας.

«Η κατάστασή του θα παρακολουθείται τις επόμενες ημέρες» προσθέτει η Ίντερ.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Αργεντινός επιθετικός δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος του έτους.

Ο 26χρονος Λαουτάρο Μαρτίνες βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στην τρέχουσα σεζόν, σημειώνοντας 15 τέρματα σε 16 παιχνίδια της Serie A. Σκόραρε επίσης δύο φορές στη φάση των ομίλων του Champions League, όπου η Ίντερ προκρίθηκε και θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στη φάση των «16».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!