Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ανέφερε πως η απόφαση για την European Super League είναι σημαντική για το ποδόσφαιρο.

Αναταράξεις στο ευρωπαϊκό -και όχι μόνο- ποδόσφαιρο έφερε η ανακοίνωση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σχετικά με τη δυνατότητα τρίτων να σχηματίσουν δικές τους διοργανώσεις ποδοσφαίρου χωρίς έγκριση από τη FIFA και την UEFA. Η European Super League πήρε το «διπλό» στο 90′ και όλοι αναμένουν τις εξελίξεις. Ένας από αυτούς και ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει πως μία από τις ομάδες που στήριξαν στο έπακρο την δημιουργία της νέας λίγκας είναι και η δική του. Και γι’ αυτό ρωτήθηκε για τα όσα συμβαίνουν κάνοντας λόγο για απόφαση που θα κάνει καλό στον βασιλιά των σπορ.

«Η European Super League; Η απόφαση του δικαστηρίου είναι σημαντική για το ποδόσφαιρο. Κάποιοι σύλλογοι δεν έχουν πειστεί αλλά νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι ένα θετικό πράγμα για όλους. Ο χρόνος θα πει αν αυτό είναι ένα καλό πράγμα», ανέφερε ο Αντσελότι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!