Οι διοικούντες του Άγιαξ θα καλύψουν τα έξοδα των 325 οπαδών που είδαν από κοντά το ιστορικό κάζο από την Χέρκουλες.

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις ή το μεγαλύτερο κάζο στο ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι οι δύο τίτλοι που χωράνε στη περιγραφή της αναμέτρησης του Άγιαξ με την ερασιτεχνική Χέρκουλες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αίαντας χθες (21/12) γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Χέρκουλες, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας του ολλανδικού πρωταθλήματος, και αποχαιρέτησε το Κύπελλο από το 2ο γύρο. Η διοίκηση του συλλόγου αντιλαμβάνεται το μέγεθος της στενοχώριας τους και να αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδά τους. Όχι μόνο τα εισιτήρια αλλά και  έξοδα της μετακίνησής τους με πούλμαν, με τους διοικούντες τον σύλλογο να στέλνει emails για να τους ζητήσει συγγνώμη.

Η ανακοίνωση του Άγιαξ

«Εξαιτίας της φτωχής απόδοσης της ομάδας, βίωσατε μία οδυνηρή εμπειρία παρακολουθώντας το Χέρκουλες – Άγιαξ. Μοιραζόμαστε τον πόνο και ντρεπόμαστε πολύ.

Σε συνεννόηση με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, πήραμε την απόφαση να αποζημιωθούν όλοι οι οπαδοί μας που αγόρασαν εισιτήριο για αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι.

Η κάλυψη των εξόδων περιλαμβάνει όχι μόνο το κόστος του εισιτηρίου αλλά και των μεταφορικών. Το ποσό που πληρώσατε θα πιστωθεί σύντομα στο λογαριασμό μας.

Αυτή η αποζημίωση δεν αφαιρεί την ανάμνηση μίας επώδυνης βραδιάς, όμως το να μην κάνουμε τίποτα, δεν ήταν επιλογή. Σας ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή σας υποστήριξη”, ανέφερε το mail που έστειλε η διοίκηση του Άγιαξ στους 325 ηρωικούς οπαδούς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!