Ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος με πολλά παράπονα προς τον διαιτητή Βεργέτη.

Ανακοίνωση για τη διαιτησία στον χθεσινό αγώνα της Super League με τον Παναθηναϊκό (0-3), εξέδωσε ο Βόλος.
Η ανακοίνωση:

«Λυπούμαστε που για άλλη μία φορά είμαστε αναγκασμένοι να ασχολούμαστε με τη διαιτησία και μάλιστα με έναν διαιτητή που ελπίζαμε ότι θα κάνει καριέρα. Στο 48ο λεπτό του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό και ενώ το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0, ο διαιτητής Βεργέτης έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατη κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Μπερνάρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ούτε καν τον παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα που και πάλι θα ισοδυναμούσε με την αποβολή του μια και θα ήταν η δεύτερη. Ντροπή για άλλη μία φορά γιατί οι διαιτητές συνεχίζουν να ακολουθούν την ίδια τακτική: Να «σφυρίζουν» υπέρ των «μεγάλων», με συνέπεια το Ελληνικό ποδόσφαιρο να παραμένει αιχμάλωτο και βυθισμένο στη λάσπη. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές και μη ξεχάσουν οι διαιτητές να κάνουν καμία απεργία από τη νέα χρονιά». Βόλος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!