FIFA: Παρέμεινε στην 47η θέση του ranking η Εθνική Ελλάδος - Ίδια παρέμεινε και η πρώτη δεκάδα της κατάταξης.

Στην 47η θέση του World’s FIFA Ranking παρέμεινε η Ελλάδα σύμφωνα με την τελευταία κατάταξη που ανακοίνωσε η παγκόσμια συνομοσπονδία για το 2023.

Ως προς την πρώτη δεκάδα, ούτε εκεί δεν υπήρξε αλλαγή με την Αργεντινή να εξακολουθεί να παραμένει στην πρώτη θέση.

Η Γαλλία βρίσκεται δεύτερη, η Αγγλία τρίτη το Βέλγιο καταλαμβάνει την τέταρτη θέση ενώ την πεντάδα συμπληρώνει η Βραζιλία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παράλληλα, η Ολλανδία είναι 6η, η Πορτογαλία 7η ενώ την δεκάδα συμπληρώνουν ξανά η Ισπανία (8η), η Ιταλία (9η) και η Κροατία (10η).

Η μοναδική αλλαγή στην πρώτη εικοσάδα είναι αυτή της Κολομβίας, που ανέβηκε στη 14η θέση με το Μεξικό να πέφτει στο No 15.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!