Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού και την εικόνα του Μπρινιόλι στο πρόσφατο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού και την εικόνα του Μπρινιόλι στο πρόσφατο ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC:

«Εγώ δεν είδα τόσο κακό τον Παναθηναϊκό. Όπως είπα και πριν, τα λάθη, ειδικά αυτά του τερματοφύλακα, δεν μπορείς να τα παλέψεις. Δεν μπορείς ως προπονητής να τα διορθώσεις. Πιο μεγάλη εντύπωση μου έκανε το τρίτο γκολ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ένα από τα καλά χαρακτηριστικά του Μπρινιόλι είναι το ότι αυτές τις μπαλιές τις καθαρίζει επειδή παίζει ψηλά. Μπορεί να περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Μπορεί να τον επηρέασε το πρώτο γκολ που δέχτηκε, μπορεί ψυχολογικά να μην είναι καλά. Δεν ήταν σε καλή μέρα. Ο Μπρινιόλι που ξέρουμε θα ήταν πιο έξω και δεν θα κολλούσε. Θα προλάβαινε την μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός έχει αμυντικά θέματα. Το να δέχεσαι γκολ από λάθος δημιουργεί μια ανασφάλεια και επηρεάζει ψυχολογικά την άμυνα. Ήταν φλύαρος σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού. Η θέση του τερματοφύλακα είναι η πιο δύσκολη. Όταν κάνει λάθος ο τερματοφύλακας δέχεσαι γκολ. Και ο Λοντίγκιν είναι πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά και εκείνος έκανε λάθος. Και στην ΑΕΚ έχει συμβεί αυτό και οι δύο έχουν κάνει λάθη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!