Η Νότιγχαμ Φόρεστ προσέλαβε τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ως νέο προπονητή της για να αντικαταστήσει τον Στιβ Κούπερ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προσέλαβε τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ως νέο προπονητή της για να αντικαταστήσει τον Στιβ Κούπερ, όπως ανακοινώθηκε σχετικά σήμερα (20/12) από τον αγγλικό σύλλογο.

«Ο Νούνο εντάσσεται στον σύλλογο με συμβόλαιο δυόμισι ετών και θα δώσει τον πρώτο του αγώνα το Σάββατο, όταν η Φόρεστ θα αντιμετωπίσει την Μπόρνμουθ στο City Ground», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ελεύθερος στην αγορά μετά την αποχώρηση από τη Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας πριν από λίγες εβδομάδες, ο 49χρονος Νούνο Εσπίριτο Σάντο, θα αντικαταστήσει τον Στιβ Κούπερ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, 17η επί του παρόντος στην Premier League, πέντε βαθμούς πάνω από γραμμή του υποβιβασμού.

Η Ρίο Άβε, η Βαλένθια, η Πόρτο, η Γουλβς, η Τότεναμ και η Αλ Ιτιχάντ είναι οι ομάδες που καθοδήγησε ο Πορτογάλος πρώην τερματοφύλακας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!