Ο Γιόσουα Κίμιχ και ο Λέον Γκορέτσκα είναι απίθανο να προλάβουν τον τελευταίο αγώνα της Μπάγερν στην Bundesliga, όπως δήλωσε σήμερα (19/12) ο Τόμας Τούχελ.

Ο Γιόσουα Κίμιχ και ο Λέον Γκορέτσκα είναι απίθανο να προλάβουν τον τελευταίο αγώνα της Μπάγερν στην Bundesliga για το 2023, τον αυριανό εκτός έδρας κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, καθώς τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκαν από γρίπη, όπως δήλωσε σήμερα (19/12) ο Τόμας Τούχελ.

Η Μπάγερν έχει μια σειρά από απουσίες και οι δύο παίκτες απουσίασαν επίσης από τη νίκη με 3-0 επί της Στουτγάρδης την Κυριακή.

«Ελπίζουμε να μην προστεθεί κάποιος άλλος παίκτης στη λίστα. Με τον Λέον και τον Γιόσουα είναι η ενημέρωση αυτή τη στιγμή» είπε ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουν, αλλά θα είναι δύσκολο. Πετάμε αύριο το πρωί. Θα είναι πολύ δύσκολα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Βαυαροί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη Λάτσιο στους «16» του Champions League τον Φεβρουάριο, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της Bundesliga με ένα παιχνίδι λιγότερο και τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν που έχει 39. Η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μπόχουμ την Τετάρτη (20/12).

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί μετά τους αγώνες της Τετάρτης και θα ξαναρχίσει στις 12 Ιανουαρίου.

Ο Τούχελ είπε ότι η ομάδα του πρέπει να νικήσει, για να παραμείνει κοντά στη Λεβερκούζεν:

«Η Στουτγάρδη είχε ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού και η Βόλφσμπουργκ έχει διαφορετικό» τόνισε ο Τούχελ και πρόσθεσε: «Θα δούμε τι προκλήσεις θα φέρει το παιχνίδι στο Βόλφσμπουργκ και ελπίζουμε να έχουμε απαντήσεις σε αυτές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!