Ο ΠΑΟΚ δίνει κρίσιμο αγώνα κόντρα στη Γαλατασαράι στη Θεσσαλονίκη και ο Φώτης Τακιανός επισήμανε στις δηλώσεις του την κρισιμότητα του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ δίνει κρίσιμο αγώνα κόντρα στη Γαλατασαράι στη Θεσσαλονίκη και ο Φώτης Τακιανός επισήμανε στις δηλώσεις του την κρισιμότητα του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ έχει το περιθώριο να φτάσει στο «θέλω» του και με ήττα μέχρι 10 πόντους (σ.σ. είχε κερδίσει με +11 στην Τουρκία), αλλά, όπως τόνισε εμφατικά σήμερα ο Φώτης Τακιανός, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, στο PAOK Sports Arena, για το ματς: «Η πορεία μας, το όνομα της ομάδας που αγωνιζόμαστε και το ότι παίζουμε μέσα στο γήπεδο μας, μας υποχρεώνουν να κοιτάξουμε μόνο την περίπτωση της νίκης. Δε σκεφτόμαστε τίποτα άλλο για το αυριανό παιχνίδι».

Πρόσθεσε ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» , ο οποίος υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του και τον ασθενή, εσχάτως, Τζάστιν ¨Αλστον, λέγοντας:

«Το παιχνίδι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Η Γαλατά έκανε τελευταία προσθήκες υψηλότερου επιπέδου και ποιότητας από αυτούς που είχε. Αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία, γιατί θα κριθεί η δεύτερη θέση του ομίλου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που διακυβεύονται μέσα από αυτό το παιχνίδι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η προετοιμασία μας είχε κάποιες δυσκολίες, αλλά θα ετοιμάσουμε ένα πλάνο με το οποίο θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, να σταματήσουμε την παραγωγικότητα των πολύ ικανών παικτών της Γαλατά και να μπορέσουμε την απόδοσή μας, να κατακτήσουμε κάτι που ανοίξαμε βήμα-βήμα με την πορεία μας».

Για το αν είναι «οδηγός» η νίκη που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο ή αν περιμένει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι αύριο, επισήμανε: «Δε θα έλεγα ούτε ότι είναι οδηγός, ούτε ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, η Γαλατά όμως, δεν είναι η ίδια ομάδα.

Έκανε πολύ ποιοτικές και έμπειρες προσθήκες, η ποιότητα της είναι μεγαλύτερη από τον πρώτο γύρο. Βέβαια, έχει χάσει τον Μάρτιν, έναν επίσης πολύ καλό παίκτη, αλλά τη δεδομένη στιγμή, μπαίνει σε δεύτερη μοίρα η δυναμικότητα της Γαλατά. Σε πρώτη μοίρα, είναι το πως θα φανούμε εμείς. Θα πρέπει να εμπνευστούμε από το τι δίνει αυτό το παιχνίδι στον ΠΑΟΚ, πάνω από όλα. Να πάρουμε δύναμη και να μπορέσουμε να είμαστε έτσι όπως πρέπει, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε Γαλατά, εμφανιστεί στο γήπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!