Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη τελική ευθεία της προετοιμασίας για την αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη τελική ευθεία της προετοιμασίας για την αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο.

Συγκεκριμένα, παρουσία του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/12), η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (20/12, 19:00), πολύ σημαντικού αγώνα με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο μυριαίο. Προπονήθηκε σε φουλ ένταση, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και «μπαίνοντας» στην αποστολή για το ματς με τη θεσσαλική ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Γιώργος Βαγιαννίδης (κάκωση στον τετρακέφαλο), Χουάνκαρ (κάκωση στο γόνατο), Φίλιπ Τζούριτσιτς (οίδημα στην γάμπα), Άνταμ Τσέριν (ενοχλήσεις στη γάμπα), αλλά και οι μόνιμοι απόντες Χόρντουρ Μάγκνουσον κι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν. Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα της Τρίτης (19/12) ξεκίνησε με προθέρμανση. Συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής κι ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Τζούριτσιτς, Τσέριν, Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον, ενώ σε σχέση με το κυριακάτικο (17/12) ματς κόντρα στον Ατρόμητο, επιστρέφουν οι Φίλιπ Μλαντένοβιτς (εξέτισε) και Μπένιαμιν Βέρμπιτς (ξεπέρασε την ίωση).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα της λίστας για την 20μελή αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!