Ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Μονακό (20/12) και την Αρμάνι Μιλάνο (22/12) όπου θα κριθεί το αν θα αγωνιστεί.

Με ένα… ερωτηματικό ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (20/12, 20:00) με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο… Γκριγκόνις

Και αυτό γιατί ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε σήμερα (18/12) ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ωστόσο αύριο το πρωί (19/12) θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του «τριφυλλιού» για το Μονακό και θα αποφασιστεί εκεί το αν και κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Λιθουανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός του All Star Game στην Καρδίτσα, προκειμένου να ξεκουραστεί και να υποβληθεί σε θεραπείες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπενθυμίζεται ότι το ματς με τη Μονακό είναι η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση στην τρέχουσα εβδομάδα της Euroleague για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να δοκιμάζονται στη συνέχεια στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι την Παρασκευή (22/12, 21:45).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!