Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, Πορτογάλος προπονητής που είχε… ακουστεί και για τον Ολυμπιακό πριν οι «ερυθρόλευκοι» καταλήξουν στον Κάρλος Καρβαλιάλ, θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «o jogo»-που επικαλείται και τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο-, ο Νούνο Εσπίρτιο Σάντο «βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για να συναντηθεί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και να υπογράψει συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ταξίδεψε νωρίς το απόγευμα αυτής της Τρίτης»

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ελεύθερος στην αγορά μετά την αποχώρηση από τη Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας πριν από λίγες εβδομάδες, ο 49χρονος Νούνο Εσπίριτο Σάντο, θα αντικαταστήσει τον Στιβ Κούπερ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, 17η επί του παρόντος στην Premier League, πέντε βαθμούς πάνω από γραμμή του υποβιβασμού.

Η Ρίο Άβε, η Βαλένθια, η Πόρτο, η Γουλβς, η Τότεναμ και η Αλ Ιτιχάντ είναι οι ομάδες που καθοδήγησε ο Πορτογάλος πρώην τερματοφύλακας.

Θυμίζουμε πως πριν λίγο η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Κούπερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!