Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι σε συζητήσεις με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Το μέλλον του Στιβ Κούπερ στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ μόνο βέβαιο δεν είναι και ήδη υπάρχουν φήμες για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το πρώτο όνομα στη λίστα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ του ο Ρομάνο αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν εργάστηκε στην Ελλάδα, ως βοηθός του Ζεσουάλντο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό (ήταν προπονητής τερματοφυλάκων) και στη συνέχεια πήγε στην Αγγλία και είχε παρουσία τόσο στη Γουλβς, όσο και στην Τότεναμ.

Ο Κούπερ βρίσκεται στη Φόρεστ από τον Σεπτέμβριο του 2021 και μετράει 108 αγώνες στον πάγκο. Ανέβασε την ομάδα στην Premier League και την περασμένη σεζόν την κράτησε στην κατηγορία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!