Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό ενώ τον έχρισε και ως σοβαρό υποψήφιο για τον τίτλο.

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό ενώ τον έχρισε και ως σοβαρό υποψήφιο για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούκα Μπάνκι λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:

«Το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά από ολόκληρη τη σεζόν της EuroLeague. Η νικήτρια της περσινής κανονικής διάρκειας και φιναλίστ της διοργάνωσης, ελληνική ομάδα αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο σοβαρούς υποψηφίους για τον τίτλο και θα φτάσει στην Μπολόνια με ένα εξαιρετικά βαθύ ρόστερ που εμπλουτίζεται από την πρόσφατη άφιξη του Φιλίπ Πετρούσεβ, που προσθέτει συνέπεια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε στις προηγούμενες εμφανίσεις, που έχουμε δείξει ότι είμαστε ικανοί να ξεπερνάμε φυσικά ή τεχνικά όρια και να το οδηγήσουμε σε ράγες που μας επιτρέπουν να επιστρέψουμε στο καλύτερό μας μπάσκετ, με μία συλλογική προσπάθεια που αγκαλιάζει την ομάδα, το επιτελείο και τον κόσμο. Αυτές είναι ιδιαίτερες βραδιές που πρέπει να ζήσουμε με έμφαση και ενθουσιασμό, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα που η έδρα και οι ομάδες είμαι σίγουρος ότι μπορούν να προσφέρουν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!