Συμφωνήθηκε από τη La Liga με την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) η δημοσιοποίηση ηχητικών από τις συνομιλίες μεταξύ των διαιτητών και των ομολόγων τους στο VAR, ξεκινώντας από τις αρχές του 2024.

Σε μια μεγάλη αλλαγή θα προβεί το ισπανικό ποδόσφαιρο καθώς συμφωνήθηκε από τη La Liga με την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) η δημοσιοποίηση ηχητικών από τις συνομιλίες μεταξύ των διαιτητών και των ομολόγων τους στο VAR, ξεκινώντας από τις αρχές του 2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η νέα αυτή προσθήκη θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου 2024, τόσο στο ισπανικό Σούπερ Καπ όσο και στη La Liga. Αυτή η πρωτοβουλία σηματοδοτεί μία σημαντική αλλαγή, με στόχο να προσφέρει μεγαλύτερη διαφάνεια στη διαιτησία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στις ίδιες τις διοργανώσεις.

Όπως υποστηρίζουν στην Ισπανία αυτό θα φέρει και οικονομικό όφελος, καθώς θα προωθηθεί η καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών βελτιώνοντας έτσι τις ισπανικές διοργανώσεις στο σύνολό τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!