Ο Χάρι Κέιν σχολίασε τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Στουτγκάρδης, της ομάδας που αποτελεί την φετινή έκπληξη της Bundesliga.

«Ήταν ίσως το καλύτερο ματς μας, στην σεζόν μέχρι στιγμής», δήλωσε ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Χάρι Κέιν, ο οποίος με δύο γκολ οδήγησε τους Βαυαρούς σε άνετη νίκη επί της Στουτγκάρδης με 3-0, για την 15η αγωνιστική της Bundesliga.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η Στουτγάρδη ήταν ακριβώς πίσω μας στο πρωτάθλημα, ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι λίγο πριν από την χειμερινή διακοπή. Είχαν πολύ λίγες ευκαιρίες για γκολ», τόνισε ο έμπειρος επιθετικός (σ.σ. σκόραρε στο 2` και στο 55`, φθάνοντας τα 20 τέρματα εφέτος) και πρόσθεσε: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, αλλά συνολικά ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, δεν έχουμε φθάσει ούτε στα μισά της σεζόν. Έπρεπε απλώς να δείξουμε αντίδραση μετά την ήττα της εβδομάδας, και αυτό κάναμε. Πρέπει τώρα να τελειώσουμε καλά την Τετάρτη (στο Βόλφσμπουργκ), αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, μπορούμε να πάμε στην χειμερινή διακοπή από θέση ισχύος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!