Μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, ο Λιονέλ Σκαλόνι αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή, ένα χρόνο μετά από την κατάκτησή του.

«Δεν θα υπάρξει τίποτα παρόμοιο». Λόγια, μέρος της ανάρτησης του Λιονέλ Σκαλόνι στον λογαριασμό του στο Instagram, για την συμπλήρωση -σήμερα- ενός χρόνου από τη κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου από την Αργεντινή στο Κατάρ, όταν νίκησε η Γαλλία 4-2 στα πέναλτι (2-2 στα 90’, 3-3 στα 120’),

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Χρόνια πολλά Αργεντινοί, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπεις τους ανθρώπους σου χαρούμενους», ξεκίνησε η ανάρτηση του προπονητή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Και συνέχισε: Λιονέλ Σκαλόνι

«Ευχαριστώ το προπονητικό μου επιτελείο, τους παίκτες, τους παράγοντες και ολόκληρη την αποστολή που έκανε το όνειρο δυνατό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου, δεν θα υπάρξει τίποτα παρόμοιο. Πάμε Αργεντινή! Ευχαριστώ!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!