Το UFL αναμένεται να εισέλθει στην αγορά ως ανταγωνιστής του EA FC (πρώην Fifa) και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ανοιχτεί και σε αυτή την αγορά.

Με 16 γκολ και οκτώ ασίστ σε 15 αγώνες στην Pro League της Σαουδικής Αραβίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει ιδιαίτερα επιδραστικός, παρά το γεγονός ότι βαδίζει αισίως στο 39ο έτος της ζωής του.

Ωστόσο, ο διάσημος Πορτογάλος αποδεικνύεται ιδιαίτερα δραστήριος κι εκτός γηπέδων. Kαθώς έχει επενδύσει τα εκατομμύρια που εισπράττει από το ποδόσφαιρο, σε διάφορες επιχειρήσεις. Το χρονικά τελευταίο εγχείρημα του Cr7 σχετίζεται με τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, καθώς ο Ρονάλντο θα διαθέσει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ στο νέο παιχνίδι UFL (United Football League). Πρόκειται για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, που αναμένεται σύντομα να ανταγωνισθεί το EA FC (σ.σ. πρώην FIFA), σε κονσόλες όπως αυτή του PS5.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργασθούμε στο UFL. Θα δημιουργήσουμε ένα δίκαιο παιχνίδι βασισμένο στις δεξιότητες για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της UFL. κριστιάνο ρονάλντο

Την ώρα, λοιπόν, που ο Λιονέλ Μέσι έγινε πρόσφατα συνιδιοκτήτης της ομάδας e-sports KRU, μαζί με τον συμπατριώτη του, Σέρχιο Αγκουέρο, ο Ρονάλντο έσπευσε να… απαντήσει με την συγκεκριμένη επένδυση. Διατηρώντας την άτυπη «διαμάχη» των δύο κορυφαίων ποδοσφαιριστών της τελευταίας 20ετίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!