Ο Ρόι Κιν στάθηκε ιδιαίτερα στις δηλώσεις του Βιρτζίλ Φαν Ντάικ μετά το Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ και τα είπε έξω από τα δόντια.

Ο Ρόι Κιν είναι από εκείνους τους τηλεσχολιαστές που δεν αφήνουν τίποτα να… πέσει κάτω. Ο παλαίμαχος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ικανοποιημένος -σε γενικές γραμμές- για το εκτός έδρας 0-0 της παλιάς του ομάδας κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ο Βρετανός σχολιαστής, όμως, στάθηκε ιδιαίτερα στις δηλώσεις του Βιρτζίλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός μετά την αναμέτρηση επισήμανε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο και ότι χαίρονται για την ισοπαλία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ρόι Κιν δεν του χαρίστηκε και είχε να του πει ότι καλύτερα να… σκέφτεται πριν μιλήσει, μιας και η Λίβερπουλ παραμένει με μόλις ένα πρωτάθλημα τα τελευταία 33 χρόνια!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ρόι Κιν για τις δηλώσεις του Βιρτζίλ Φαν Ντάικ:

«Άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή τις δηλώσεις του Φαν Ντάικ. Άκουσα με πόση έπαρση μίλησε για τη Λίβερπουλ και πόσο υποτιμητικά ήταν τα σχόλιά του για τη Γιουνάιτεντ. Πρέπει να έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Είναι κάπως ψωνισμένος. Αλλά καλό θα ήταν να προσέχουν τι λένε. Μην ξεχνάνε ότι είναι μία ομάδα που έχουν πάρει μόλις ένα πρωτάθλημα σε 30 χρόνια!», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!