Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της Λίβερπουλ και πέταξε την σπόντα του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της Λίβερπουλ στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι, όμως και από το τελικό αποτέλεσμα που ήταν 0-0 και ευνόησε περισσότερο τους «κόκκινους διαβόλους», παρά τους ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ.

Μάλιστα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε μερικές δηλώσεις που σίγουρα θα ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων.

Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ δεν έμεινε χαρούμενος από το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ» για να παίξουν άμυνα και όχι για να… χτυπήσουν κανονικά τη Λίβερπουλ. Κάτι άλλο που δεν άρεσε στον έμπειρο στόπερ ήταν το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι πανηγύριζαν για την ισοπαλία.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ:

«Μόνο μία ομάδα υπήρχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτή ήταν η Λίβερπουλ. Μόνο εμείς προσπαθούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και γενικότερα να βγούμε μπροστά. Οι αντίπαλοί μας ήθελαν μόνο να καταστρέψουν αυτά που κάναμε.

Στο τέλος τους ακούσαμε που πανηγύριζαν επειδή πήραν την ισοπαλία. Αυτό λέει πολλά για εκείνους. Από την άλλη εμείς ήμασταν απογοητευμένοι από το 0-0 που έμεινε ως το τέλος», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!