Πραγματοποιήθηκε και η «ενδιάμεση» κλήρωση για το Europa Conference League όπου και ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλό του.

Ο Ολυμπιακός έμαθε την αντίπαλό του για τον «ενδιάμεσο» σταθμό του Conference League μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας. Ο ΠΑΟΚ δεν βρισκόταν σήμερα στη κληρωτίδα καθώς ήδη έχει εξασφαλίσει την εμφάνισή του στη φάση των «16»

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Φερεντσβάρος στις 15 Φεβρουαρίου στο Γ. Καραϊσκάκης ενώ η ρεβάνς διεξαχθεί μια εβδομάδα μετά. Θυμίζουμε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στην «Opap Arena».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση για τον «νοκ άουτ» γύρο των πλέι οφ του Europa Conference League (οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα λάβουν χώρα στις 22/2) έχουν ως εξής:

Στουρμ Γκρατς (Αυστρία)-Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία)
Σερβέτ (Ελβετία)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (Βέλγιο)-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία)
Μπέτις (Ισπανία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)
Άγιαξ (Ολλανδία)-Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)
Μόλντε (Νορβηγία)-Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)
Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)-Γάνδη (Βέλγιο)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!