Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε από το Ροζέτο της Ιταλίας για τη νέα αυτή εμπειρία στην καριέρα του, τον Βασίλη Σπανούλη αλλά και την προπονητική.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε από το Ροζέτο της Ιταλίας για τη νέα αυτή εμπειρία στην καριέρα του, τον Βασίλη Σπανούλη αλλά και την προπονητική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης:

Για την ζωή του στην Ιταλία και το Ροζέτο:

«Όλη η πόλη ασχολείται μόνο με το μπάσκετ. Σε κάθε αγώνα έχουμε 2.000 στο γήπεδο. Είναι κολλημένοι με το μπάσκετ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήρα αυτή την απόφαση, το απολαμβάνω. Εδώ με έχουν σαν τον Μάικλ Τζόρνταν, δεν σας κάνω πλάκα. Όπου πάω φιλιά αγκαλιές, οι οπαδοί να με αγαπάνε. Όπου πάω μόνο τζάμπα, κερασμένα απ’ όλους. Με έχουν σαν θεό. Η ομάδα θέλει να πάρει πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο. Θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, να πάει Α2, να μείνει 1-2 χρόνια και μετά να ανέβει».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τον Βασίλη Σπανούλη:

«Ο Βασίλης από παλιά ξέραμε όλοι ότι μιλάει 24 ώρες το 24ωρο. Ήξερα ότι δεν θα κάτσει πολύ σπίτι του. Είναι ο κατάλληλος να βάλει το winning mentality στην Εθνική μπορεί εύκολα να τραβήξει τους πρωτοκλασάτους παίκτες να πάίξουν γι αυτόν. Θα είναι μεγάλη ευκαιρία που θα έχουμε το Προολυμπιακό. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να συμμετάσχω».

Για το δίπλωμα προπονητή:

«Το καλοκαίρι δώσαμε δίπλωμα μαζί με Σπανούλη και Ζήση. Ακόμα δεν είμαι σε θέση να το χρησιμοποιήσω. Η δεύτερή μου οικογένεια είναι ο Ολυμπιακός. Δηλαδή τον βάζω πιο ψηλά από το Περιστέρι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!