Η Σεβίλλη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Λίγη ώρα μετά το νέο «χαστούκι» που δέχτηκε στη LaLiga, αυτή την φορά από την Χετάφε με 3-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και σε συνδυασμό με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό μεσοβδόμαδα μετά την ήττα από τη Λανς (2-1), η διοίκηση της Σεβίλλης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι Ανδαλουσιάνοι μετά την αποψινή εντός έδρας αποτυχία τους συμπλήρωσαν 10 αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και η απομάκρυνση του 48χρονου Ουρουγουανού προπονητή ήταν… «μονόδρομος», παρότι είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας μόλις τον περασμένο Οκτώβριο αντικαθιστώντας τον Μεντιλιμπάρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν αποτελεί, πλέον, μέλος της Σεβίλλης. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του προπονητή της πρώτης ομάδας. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο μέλλον».

Ήδη στην Ισπανία ακούγονται τα πρώτα ονόματα. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ένα από αυτά είναι του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος αναζητά νέα επαγγελματική στέγη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!