Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρέωσε την Λίβερπουλ στην πρώτη εφετινή της απώλεια στο «Άνφιλντ».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρέωσε την Λίβερπουλ στην πρώτη εφετινή της απώλεια στο «Ανφιλντ» (0-0) και ταυτόχρονα δεν της επέτρεψε να παραμείνει στο ρετιρέ της Premier League, όπου πέρασε η Άρσεναλ.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ μπορεί να έμεινε χωρίς νίκη στην 9η επίσκεψή της στο «Μερσεϊσάιντ» (5-4-0), παρ΄ όλα αυτά έκανε «ζημιά» στους «κόκκινους», που υποχώρησαν στην 2η θέση, έχοντας «συγκάτοικο» στους 38 βαθμούς την εκπληκτική, Άστον Βίλα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν είχαν πολλές φάσεις στα καρέ του Ονάνα. Διαμαρτυρήθηκαν στο φινάλε για χέρι του Σο στην περιοχή, ωστόσο, το VAR δεν… είδε παράβαση (η μπάλα όντως σταμάτησε στο χέρι του Άγγλου αμυντικού), πίεσαν για το γκολ της νίκης που τελικά δεν ήρθε.

Βασικός σε όλο το 90λεπτο ήταν ο Κώστας Τσιμίκας με την φανέλα της Λίβερπουλ. Με 10 παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι μετά την αποβολή του Νταλότ στις καθυστερήσεις για διαμαρτυρία στο διαιτητή, Όλιβερ.

Οι συνθέσεις

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Σόμποσλαϊ (61′ Γκόμεζ), Έντο, Χράφενμπερχ (61′ Χάκπο), Σαλάχ, Νούνιες (78′ Έλιοτ), Ντίας (78′ Τζόουνς)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ονάνα, Νταλότ, Βαράν, Έβανς, Σο, Μέινου (82′ Μετζμπρί), Μακτόμινεϊ, Άμπραμπατ, Άντονι (82′ Πελίστρι), Χόιλουντ, Γκαρνάτσο (71′ Ράσφορντ)

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!