Σε... μάχη Θεσσαλονίκης εξελίχθηκε σήμερα ο τελικός στον διαγωνισμό τριπόντων στο 26o All Star Game, στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης», στην Καρδίτσα, ωστόσο ο Μπελιάουσκας κατάφερε να επικρατήσει του Τολιόπουλου.

Σε… μάχη Θεσσαλονίκης εξελίχθηκε σήμερα ο τελικός στον διαγωνισμό τριπόντων στο 26o All Star Game, στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης», στην Καρδίτσα.

Ο Λορίνας Μπελιάουσκας του ΠΑΟΚ και ο Βασίλης Τολιόπουλος του Άρη πάλεψαν για τον τίτλο, με τον Λιθουανό γκαρντ του «Δικεφάλου» να κερδίζει τελικά τον διεθνή γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» και να γίνεται ο τέταρτος παίκτης των «ασπρόμαυρων» που κέρδισε τη σχετική διαδικασία στους επτά τελευταίους διαγωνισμούς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είχαν προηγηθεί οι Γιώργος Δέδας (2012-13), Αντώνης Κόνιαρης (2017-18), Φιλ Γκος (2018-19).

Ο Μπελιάουσκας είχε 21 εύστοχα σουτ στον τελικό, με τον Τολιόπουλο να σταματά στα 20. All Star Game

Στον πρώτο γύρο του διαγωνισμού συμμετείχαν, ακόμη, οι Αϊζάια Κέϊνααν (Ολυμπιακός), Ξαβιέ Καστανέδα (Λαύριο), Στιβ Μπάρτ Τζούνιορ (Μίλωνας).

Αναλυτικά ο διαγωνισμός τριπόντων:

1ος γύρος

Αϊζάϊα Κέϊνααν (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): 17

Ξαβιέ Καστανέδα (ΛΑΥΡΙΟ): 16

Λορίνας Μπελιάουσκας (ΠΑΟΚ): 25

Βασίλης Τολιόπουλος (Αρης): 22

Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ (Μίλωνας): 16

Τελικός

Λορίνας Μπελιάουσκας ΠΑΟΚ): 21

Βασίλης Τολιόπουλος (Αρης): 20

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!