Ο... υπερηχητικός Νέιτ Ρένφρο ήταν ο νικητής σήμερα στον διαγωνισμό καρφωμάτων στο 26ο All Star Game, στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης», στην Καρδίτσα.

Ο… υπερηχητικός Νέιτ Ρένφρο ήταν ο νικητής σήμερα στον διαγωνισμό καρφωμάτων στο 26ο All Star Game, στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης», στην Καρδίτσα.

Ο σέντερ του Περιστερίου, με δύο εντυπωσιακές προσπάθειες, πήρε 50 βαθμούς για την καθεμία, από την πενταμελή επιτροπή του διαγωνισμού και κέρδισε στον τελικό τον Ζαν Μπράϊαντ , του Ερμή Σχηματαρίου, ο οποίος είχε 50 βαθμούς στην πρώτη προσπάθεια που έκανε στον τελικό και 46 στη δεύτερη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στον πρώτο γύρο του διαγωνισμού συμμετείχαν, ακόμη, οι Κρις Μπάνκστον (Αρης), Μάικλ Γκίλμορ (ΠΑΟΚ), Τσαντ Μπράουν (Απόλλων Πατρών).

Αναλυτικά ο διαγωνισμός καρφωμάτων:

1ος γύρος

1η προσπάθεια βαθμοί 2η προσπάθεια βαθμοί Σύνολο βαθμών

Νέιτ Ρένφρο (Περιστέρι) 47 50 97

Κρις Μπάνκστον (Αρης) 45 50 95

Μάικλ Γκίλμορ (ΠΑΟΚ) 44 44 88

Τσαντ Μπράουν (Απόλλων Πατρών) 45 47 92

Ζαν Μπράϊαντ (Ερμής Σχηματαρίου) 50 47 97

Τελικός

1η προσπάθεια βαθμοί 2η προσπάθεια βαθμοί Σύνολο βαθμών

Νέιτ Ρένφρο (Περιστέρι) 50 50 100

Ζαν Μπράϊαντ (Ερμής Σχηματαρίου) 50 46 96

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!